Persikkapiirakka

150 g rasvaa (vähärasvainen Oivariini)
1 dl sokeria
1 muna
3 dl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta

1 prk kermaviiliä
1/2 dl sokeria
1 tl vaniljasokeria
pienen sitruunan mehu

1 tlk persikoita

Vaahdota rasva ja sokeri, lisää muna.

Sekoita kuivat ainekset ja lisää rasva-sokeri-munaseokseen.

Taputtele piirakka/irtopohjavuuan pohjalle.

Sekoita täytteen ainekset.

Viipaloi persikat ja lado taikinan päälle, kaada päälle kermaviiliseos.

Paista 200 asteessa n. 30 min.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 109 grammaa

Hannat
AineksetMääräEnergiaPHRK
Persikkasäilyke Del Monte1259g617kcal6.3g141g1.3g12.6g
Sitruunamehu, laimentamaton111g23kcal0.3g1.8g0g0.1g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g19g77kcal0g19g0g0g
Kevyt kermaviili 3.5% hyla (Valio)961g625kcal30.7g46.1g33.6g0g
Leivinjauhe29g50kcal1.5g10.9g0g0.1g
Vehnäjauho, Anni Helena, 1 dl1009g3733kcal121.1g746.6g21.2g35.3g
Kananmuna kuoreton490g701kcal58.8g0g49g0g
Sokeri629g2555kcal0g628.7g0g0g
Oivariini vähärasvainen726g3990kcal7.3g7.3g435.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10464g24742kcal452g3202.8g1080.8g96.2g
Valittu annoskoko5232g12371kcal226g1601.4g540.4g48.1g
Annoskoko puolitettuna2616g6186kcal113g800.7g270.2g24.1g
Arvot/100g100g237kcal4.3g30.6g10.3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=29983