Kaalipossupata

Lado pilkotut kaalit, sipulit ja porkkanat uunipataan.

Lisää maustepippuria, suolaa ja lihaliemijauhetta.

Paista possupalat pannulla ja lisää pataan.

Lisää vettä ja anna hautua 175 asteessa n. 2 - 3 tuntia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 218 grammaa

Roona78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 2399g666kcal28.5g97.4g4.8g50.4g
Sipuli (kuorittu)600g162kcal7.8g28.8g1.2g10.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g390g109kcal2.3g23.2g0.8g9.7g
Viljapossun sisäfilee maustamaton (Hk), annos 125g1499g1949kcal314.8g0g61.5g0g
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g300g90kcal3g12g0.9g0g
Valkosipuli 45g49kcal3.6g7.3g0.3g0.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10464g6049kcal720g337.4g139g142.4g
Valittu annoskoko5232g3025kcal360g168.7g69.5g71.2g
Annoskoko puolitettuna2616g1512kcal180g84.4g34.8g35.6g
Arvot/100g100g58kcal6.9g3.2g1.3g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=312589