Raparperikiisseli

Mitat litroina

Kiisseli:
Raparperi 5dl
Vesi 1l
Sokeri 1dl

Suurus:
Vesi 1dl
Perunajauhot 6rkl

Valmistus:
Laita raparperinpalat, vesi ja sokeri kattilaan ja keitä hiljalleen noin 10 minuuttia.

Nosta kattila liedeltä.

Sekoita perunajauhot kylmään veteen.

Nosta kattila takaisin liedelle.

Kaada suurus ohuena nauhana koko ajan hyvin sekoittaen keitettyjen raparperinpalojen joukkoon.

Kun kiisseli pulpahtaa pari kertaa, se on valmista.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 218 grammaa

Einekseines
AineksetMääräEnergiaPHRK
Raparperi 1499g505kcal10.3g82.5g1.5g21g
Vesi2998g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 255g1035kcal0g254.6g0g0g
Vesi300g0kcal0g0g0g0g
Perunajauho 1dl=70g180g603kcal0.2g147.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10464g4284kcal21g969.2g3g42g
Valittu annoskoko5232g2142kcal10.5g484.6g1.5g21g
Annoskoko puolitettuna2616g1071kcal5.3g242.3g0.8g10.5g
Arvot/100g100g41kcal0.2g9.3g0g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=361996