Jauhelihakanttarellisipulimuhennos

Paista sipulit ja pilkotut sienet rasvassa.

Paista jauheliha (älä lisää rasvaa).

Yhdistä ainekset ja mausta ruokakermalla ja haluamallasi mausteilla.

Jos haluat paksumpaa - lisää hieman jauhoja ja vettä ruskistettuun jauhelihaan.

Nauti salaatin ja raejuuston kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 218 grammaa

Mommy78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kevyt jauheliha (Rainbow), annos 70g2406g3969kcal481.1g0g240.6g0g
Kanttarelli, tuore, annos 100g1804g433kcal32.5g54.1g9g34.3g
Sipuli (kuorittu)301g81kcal3.9g14.4g0.6g5.1g
Margariini 80% keskiarvo120g854kcal0.4g0.2g96.2g0g
Ruokakerma (Rainbow, 15%)601g992kcal18g24.1g90.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10464g12659kcal1071.8g185.6g873.2g78.8g
Valittu annoskoko5232g6330kcal535.9g92.8g436.6g39.4g
Annoskoko puolitettuna2616g3165kcal268g46.4g218.3g19.7g
Arvot/100g100g121kcal10.2g1.8g8.3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=373461