Täytetyt paprikat

Ruskista pekoni ja jauheliha ja sekoita ne tuorejuustoon.

Lisää halutessasi mausteita.

Halkaise paprikat, poista siemenet ja täytä ne seoksella.

Laita päälle juustoraastetta/juustosiivu.

paista uunissa 200 asteessa noin 20 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 218 grammaa

Liisamariam
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika, punainen2283g587kcal20.5g105g9.1g45.7g
Creme bonjour aurinkokuivattu tomaatti751g2102kcal25.5g42g202.7g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1502g2493kcal285.3g0g150.2g0g
Pekoni, filee, rasvaa 18 g 601g1359kcal96.1g3g108.1g0g
Salaneuvos Gouda-juusto, kevyt 17%, Valio96g260kcal26.9g0g16.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10464g13601kcal908.6g300g972.8g91.4g
Valittu annoskoko5232g6800kcal454.3g150g486.4g45.7g
Annoskoko puolitettuna2616g3400kcal227.2g75g243.2g22.9g
Arvot/100g100g130kcal8.7g2.9g9.3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=422317