Tomaattinen chorizo pasta

Laita pasta kiehumaan runsaaseen veteen.

Kuullota valkosipuli ja hienonnettu sipuli oliiviöljyssä ja voissa paistinpannussa.

Lisää chorizo.

Vähennä lämpöä ja lisää kirsikkatomaatit.

Pari minuuttia ennen pastan kypsymistä lisää kastikkeeseen balsamico.

Mausta chilillä, mustalla pippurilla ja timjamilla tai rosmariinilla.

Jos kastike vaikuttaa kuivalta, lisää hissukseen muutama lusikallinen pastan keitinvettä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 327 grammaa

Jasu74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pasta/spagetti keskiarvo, keitetty2398g3357kcal123.7g670.5g16.3g81.5g
Chorizo makkara, annos 100g1599g4157kcal175.9g79.9g351.7g0g
Kirsikkatomaatti (Pirkka)999g200kcal6g35g3g0g
Sipuli (kuorittu)120g32kcal1.6g5.8g0.2g2g
Valkosipuli 16g17kcal1.3g2.6g0.1g0.3g
Oliiviöljy 40g354kcal0g0g40g0g
Voi, 1 tl, 5 g20g146kcal0.2g0.2g16g0g
Balsamico di Modena (Acentino), annos 10g40g38kcal0.4g7.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10464g16603kcal618.2g1602.6g854.6g167.6g
Valittu annoskoko5232g8301kcal309.1g801.3g427.3g83.8g
Annoskoko puolitettuna2616g4151kcal154.6g400.7g213.7g41.9g
Arvot/100g100g159kcal5.9g15.3g8.2g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=422332