Lanttulaatikko

Sekoita ainekset kulhossa.

Makeutusaineena voi käyttää mitä haluaa, kaapista ei nyt löytynyt muuta kuin koivusokeria mutta esim.

stevia sopisi oikein mainiosti!
Voitele uunivuoka, kaada tasainen seos vuokaan ja paista uunin keskitasossa 200 asteessa noin tunti.

Miedommalla lämmöllä pidemmät paistoajat.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 187 grammaa

Tilli75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttusose kålrotspure se (Kasvisgalleria), annos 1000g3509g948kcal31.6g175.5g0g59.7g
Kuohukerma, arla/ingman (Arla/ingman), annos 200g351g1193kcal7g10.5g122.8g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 351g160kcal10.5g16.8g5.3g0g
Vesi351g0kcal0g0g0g0g
Xylitol koivusokeri (Now foods), annos 4g105g263kcal0g105.3g0g0g
Voi 333g2419kcal4g1.3g271g0g
Kananmuna, annos 65g228g287kcal25.1g0.7g20.5g0g
Valkopippuri 7g20kcal0.7g3g0.1g1.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10472g10579kcal157.8g626.2g839.4g123g
Valittu annoskoko5236g5290kcal78.9g313.1g419.7g61.5g
Annoskoko puolitettuna2618g2645kcal39.5g156.6g209.9g30.8g
Arvot/100g100g101kcal1.5g6g8g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=271011