Tomaattinen chorizo pasta

Laita pasta kiehumaan runsaaseen veteen.

Kuullota valkosipuli ja hienonnettu sipuli oliiviöljyssä ja voissa paistinpannussa.

Lisää chorizo.

Vähennä lämpöä ja lisää kirsikkatomaatit.

Pari minuuttia ennen pastan kypsymistä lisää kastikkeeseen balsamico.

Mausta chilillä, mustalla pippurilla ja timjamilla tai rosmariinilla.

Jos kastike vaikuttaa kuivalta, lisää hissukseen muutama lusikallinen pastan keitinvettä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 327 grammaa

Jasu74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pasta/spagetti keskiarvo, keitetty2400g3360kcal123.8g671g16.3g81.6g
Chorizo makkara, annos 100g1600g4160kcal176g80g352g0g
Kirsikkatomaatti (Pirkka)1000g200kcal6g35g3g0g
Sipuli (kuorittu)120g32kcal1.6g5.8g0.2g2g
Valkosipuli 16g17kcal1.3g2.6g0.1g0.3g
Oliiviöljy 40g354kcal0g0g40g0g
Voi, 1 tl, 5 g20g146kcal0.2g0.2g16g0g
Balsamico di Modena (Acentino), annos 10g40g38kcal0.4g7.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10472g16615kcal618.6g1603.8g855.2g167.8g
Valittu annoskoko5236g8308kcal309.3g801.9g427.6g83.9g
Annoskoko puolitettuna2618g4154kcal154.7g401g213.8g42g
Arvot/100g100g159kcal5.9g15.3g8.2g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=422332