Kanawok

Kuumenna öljy (puolet koko määrästä) kuumaksi wok-pannulla ja lisää jäiset wok-vihannekset.

Kypsennä vihanneksia hetken aikaa niin, että ylimääräinen neste haihtuu.

Siirrä vihannekset toiseen astiaan, lisää pannuun tilkka öljyä ja kanapalat.

Kanapalojen kypsennyttyä lisää vihannekset ja mausta.

Nauti sellaisenaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 187 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerisuikale, keskiarvo 1608g1957kcal341.7g0g64.3g0g
Wokvihannekset, rainbow, 450g3146g1101kcal56.6g201.3g6.3g100.7g
Rypsiöljy 126g1113kcal0g0g125.8g0g
Osterikastike, Blue Dragon105g127kcal3.6g28.2g0g0g
Soijakastike 252g152kcal13g23.9g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10472g8899kcal829.8g506.8g393.2g201.4g
Valittu annoskoko5236g4449kcal414.9g253.4g196.6g100.7g
Annoskoko puolitettuna2618g2225kcal207.5g126.7g98.3g50.4g
Arvot/100g100g85kcal7.9g4.8g3.8g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=95359