Gulassipata

1. Leikkaa naudan sisäpaisti noin 1/2 cm:n paksuisiksi viipaleiksi.

Leikkaa kuoritut, halkaistut sipulit lohkoiksi.

Hienonna valkosipulinkynnet ja halkaistu chilipalko, josta on poistettu siemenet.

Viipaloi kuoritut porkkanat ja paloittele paprikat.

2. Ruskista lihaviipaleet pannussa 3-4 erässä tilkassa öljyä ja siirrä toiseen astiaan.

3. Kiehauta sipulit, chili ja paprikajauhe pannussa tai padassa tilkassa öljyä.

Lisää pataan sipulien kanssa ruskistetut paistiviipaleet ja porkkanat.

Kaada joukkoon vesi ja mausta gulassi.

Kypsennä kannen alla liedellä tai uunissa 200 asteessa noin tunti.

4. Lisää pataan paprikat ja tomaattipyree.

Kypsennä vielä noin 1/2 tuntia.

Hienonna padan pinnalle runsaasti persiljaa.

Tarjoa keitetyn riisin tai pastan sekä ruokajogurtin ja vaalean leivän kanssa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 291 grammaa

Kilroy
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan Sisäpaisti2028g2230kcal446.1g2g60.8g0g
Sipuli 451g136kcal5.6g21.6g0.9g7.7g
Valkosipuli 34g37kcal2.7g5.5g0.2g0.7g
Chili paprika punainen45g18kcal0.9g4.1g0g0g
Porkkana 676g221kcal4.2g37.6g1.4g17.2g
Paprika, punainen451g116kcal4.1g20.7g1.8g9g
Öljyt, rypsiöljy, kylmäpuristettu virgino, 13,5 g, 1 rkl68g595kcal0g0g67.6g0g
Paprikajauhe 12g40kcal1.8g2.3g1.6g4.6g
Vesi, vesijohtovesi 1127g0kcal0g0g0g0g
Timjami 2.3g6.4kcal0.2g0.6g0.2g0.8g
Suola, annos 3g17g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 2.3g6.3kcal0.2g0.9g0.1g0.6g
Tomaattisose tomaattipyree 101g77kcal4.6g13.1g0.2g1g
Persilja 225g62kcal3.1g2.5g0.5g18g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10477g7088kcal947g221.8g270.6g119.2g
Valittu annoskoko5238g3544kcal473.5g110.9g135.3g59.6g
Annoskoko puolitettuna2619g1772kcal236.8g55.5g67.7g29.8g
Arvot/100g100g68kcal9g2.1g2.6g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=132840