Tomaatti-jauhelihakeitto

Pilko perunat, porkkanat ja sipuli pieniksi kuutioiksi ja anna kiehua vedessä kypsiksi.

Lisää paistettu jauheliha ja anna kiehua hetki.

Voit kaataa veden talteen, jotta voit säädellä keiton paksuutta ja makua.

Lisää kasvisten sekaan tomaattimurska ja sopiva määrä vettä.

Mausta suolalla, pippurilla ja yrttimausteilla (esim.

paprika, basilika, oregano).

Lisää sekaan vielä muutama hienoksi silputtu basilikanlehti ja kiehauta.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 524 grammaa

Uulpu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi300g0kcal0g0g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g50g30kcal0.7g6.5g0g0.4g
Porkkana 40g13kcal0.2g2.2g0.1g1g
Sipuli (kuorittu)11g3kcal0.1g0.5g0g0.2g
Tomaattimurska (Euro shopper)80g24kcal0.8g3.2g0.3g0.2g
Suola, annos 3g2g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, sika-nauta 40g89kcal7g0g6.8g0g
Basilika, tuore1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1048g318kcal17.6g25g14.4g3.6g
Valittu annoskoko524g159kcal8.8g12.5g7.2g1.8g
Annoskoko puolitettuna262g80kcal4.4g6.3g3.6g0.9g
Arvot/100g100g30kcal1.7g2.4g1.4g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=317954