Hapankaalikeitto (Luomu Naudanliha)

500 g Naudanlihaa

2 Porkkanaa

2 Sipulia

5 Perunaa

250 g Hapankaali

Tomaattipyree

Suolaa ja pippuria maun mukaan

Keitä Liha 1 Tunnin
Paloittele vihannekset
ja heitä kattilaan keitä 15 minuuttia tai niin kauan kunnes peruna on valmis

Syö smetanan kera

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 131 grammaa

Myokine
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g52g15kcal0.3g3.1g0.1g1.3g
Naudanliha keskiarvo 200g305kcal38.6g0g16.8g0g
Sipuli (kuorittu)40g11kcal0.5g1.9g0.1g0.7g
Peruna, keskikokoinen 60g120g72kcal1.8g15.6g0.1g1.1g
Hapankaali (Rasilainen)100g18kcal1.8g1.8g0.3g2g
Suola, annos 3g6g0kcal0g0g0g0g
Smetana6g23kcal0.1g0.1g2.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1048g888kcal86.2g45g39.8g10.2g
Valittu annoskoko524g444kcal43.1g22.5g19.9g5.1g
Annoskoko puolitettuna262g222kcal21.6g11.3g10g2.6g
Arvot/100g100g85kcal8.2g4.3g3.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=225032