Ratatualle

Paista kevyesti öljyssä porkkanat ja sipulit lisää vesi ja vihannes lientä anna hautua 20 min. paista loput raaka-aineet mausta mustapippurilla timjamilla ja oregaanolla lisää tl hunajaa ja paseerattu tomaatti jatka hauduttamista 10 min.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 2795 grammaa

Aipi1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g56g16kcal0.3g3.3g0.1g1.4g
Vesi19g0kcal0g0g0g0g
Hunaja 3.7g12kcal0g3g0g0g
Öljyt, oliiviöljy, 13,5 g, 1 rkl4.7g42kcal0g0g4.7g0g
Tomaatti paseerattu (Pirkka 500g)94g28kcal0.9g5.6g0.2g0.9g
Nauris 38g10kcal0.4g1.6g0.1g0.7g
Parsakaali brokkoli 66g23kcal3g1.3g0.2g1.6g
Paprika, punainen56g15kcal0.5g2.6g0.2g1.1g
Sipuli 113g34kcal1.4g5.4g0.2g1.9g
Kesäkurpitsa zucchini 75g14kcal0.4g1.9g0.3g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1048g386kcal13.8g49.4g12g16.2g
Valittu annoskoko524g193kcal6.9g24.7g6g8.1g
Annoskoko puolitettuna262g97kcal3.5g12.4g3g4.1g
Arvot/100g100g37kcal1.3g4.7g1.1g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=58753