Kanatomaattipastakastike

Oliiviöljyä pannulle noin 2 rkl ja vettä saman verran päälle.

Kaadetaan pilkotut sipulit perään ja annetaan hetken kiehua.

Lisätään 2 tölkkiä tomaattimurskaa, saman verran vettä, valkosipuli (8-10 keskikokoista kynttä), pippuri ja basilika.

Palotellaan broilerin rintafileet ja paistetaan kypsiksi.

Lisätään paistetut broilerpalat tomaattimönjään.

Annetaan kiehua noin puoli tuntia kunnes kastike on kohtalaisen paksua (vedestä arviolta puolet haihtunut.) Annostellaan sopivasti suolaa.

Tarjoillaan vaikka pastan ja juustoraasteen kanssa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 233 grammaa

Apotiti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 7.6g67kcal0g0g7.6g0g
Sipuli (kuorittu)56g15kcal0.7g2.7g0.1g1g
Tomaattimurska, X-tra (400g tölkki)225g56kcal2.3g12.4g0g3.2g
Vesi113g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 8.4g9kcal0.7g1.4g0.1g0.2g
Basilika, kuivattu 0.8g2.1kcal0.1g0.2g0g0.3g
Mustapippuri 0.8g2.4kcal0.1g0.3g0g0.2g
Broileri, rintafilee, paistettu, nahaton 113g188kcal31.2g0g7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1048g681kcal70.2g34g29.6g9.8g
Valittu annoskoko524g341kcal35.1g17g14.8g4.9g
Annoskoko puolitettuna262g170kcal17.6g8.5g7.4g2.5g
Arvot/100g100g65kcal6.7g3.2g2.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=298802