Helppo mustikkapiirakka

Sulata margariini.

Sekoita jäähtyneeseen rasvaan sokeri ja kananmuna hyvin.

Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää taikinaan.

Voitele piirakkavuoka ja levitä taikina pohjalle ja reunoille.

Sekoita täytteen aineet keskenään ja lisää pohjaan.

Ripottele perunajauhoissa kieritetyt mustikat täytteen päälle.

Paista 175* n. 40min.

Täyte
1prk kevyttäkermaviiliä
0.5dl sokeria
1 kananmuna
1,5tl vaniljasokeria
200g mustikoita

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 87 grammaa

Davai
AineksetMääräEnergiaPHRK
Leivontamargariini, Sunnuntai vähälaktoosinen75g540kcal0g0g60g0g
Sokeri 43g173kcal0g42.5g0g0g
Kananmuna 50g(kpl)50g63kcal5.5g0.2g4.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 98g335kcal9.9g68.3g1.2g3.4g
Leivinjauhe 2.5g4.4kcal0.1g0.9g0g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 100g64kcal3.2g4.8g3.5g0g
Sokeri 21g86kcal0g21.2g0g0g
Kananmuna kuoreton 28g39kcal3.4g0.1g2.8g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g3.8g15kcal0g3.7g0g0g
Mustikka metsä- 100g44kcal0.5g6.4g0.6g3.3g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 4.7g16kcal0g3.9g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1050g2758kcal45.2g304g145.2g13.6g
Valittu annoskoko525g1379kcal22.6g152g72.6g6.8g
Annoskoko puolitettuna262g690kcal11.3g76g36.3g3.4g
Arvot/100g100g263kcal4.3g29g13.8g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=126206