Karppipannari

Kaikki ainekset kulhossa sekaisin ja taikina uunivuoalle, joka on voideltu.

Taikina hyvin löysää.

Ensin uuniin 220-225 asteeseen n. 20 minuutiksi ja sitten 160 asteeseen n.10 minuutiksi, kunnes pannarin pinta on ruskea.

Tarjoillaan marjojen kanssa! :)

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 524 grammaa

Heidiihh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 200g1451kcal2.4g0.8g162.6g0g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g800g4800kcal168g52.8g432g0g
Kananmuna kuoreton 2200g3138kcal275g6.6g225.5g0g
Kuohukerma,valio,2dl2000g6800kcal40g60g700g0g
Suola, annos 3g30g0kcal0g0g0g0g
Makeutusjauhe (Canderel), annos 0.48g10g38kcal0.1g9.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10480g32454kcal971g259.2g3040.2g0g
Valittu annoskoko5240g16227kcal485.5g129.6g1520.1g0g
Annoskoko puolitettuna2620g8114kcal242.8g64.8g760.1g0g
Arvot/100g100g310kcal9.3g2.5g29g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=112903