Sipulipihvit

Leikkaa fileestä ohuita pihvejä.

Nuiji ne kevyesti nuijalla tai nyrkillä.

Mausta pihvit molemmin puolin sinapilla, suolalla ja pippurilla.

Kuumenna rasva öljyseos ja paista pihvit molemmilta puolilta noin kolme minuuttia.

Nosta pivit lomittain vuokaan.

Huuhtele pannu lihaliemellä ja kaada lihojen päälle vuokaan.

Pane vuoka 175 asteiseen uuniin.

Kuori sipulit ja leikkaa ne renkaiksi ja paista pienessä tilkassa öljyä pannulla.

Lisää pannulle sokeria väriä ja makua antamaan.

Nosta sipulit kasoiksi pihvien päälle.

Kostuta pihvejä ja sipuleita samalla vuoassa olevalla liemellä.

Hauduta vielä 15 minuuttia.

Tarjoile pihvit sinappimuusin ja esimerkiksi ruusukaali-pekonipaistoksen kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 262 grammaa

Vilikki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaan ulkofilee, vähärasvainen, annos 150g3622g4527kcal760.5g0g163g0g
Sinappi 125g164kcal5.5g17.6g7.5g2.1g
Suola, annos 3g50g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 10g28kcal1.1g3.8g0.3g2.6g
Rypsiöljy 65g574kcal0g0g64.9g0g
Sipuli (kuorittu)1254g339kcal16.3g60.2g2.5g21.3g
Rypsiöljy 25g221kcal0g0g25g0g
Sokeri 60g243kcal0g59.9g0g0g
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala30g84kcal6g1.5g6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10480g12360kcal1578.8g286g538.4g52g
Valittu annoskoko5240g6180kcal789.4g143g269.2g26g
Annoskoko puolitettuna2620g3090kcal394.7g71.5g134.6g13g
Arvot/100g100g118kcal15.1g2.7g5.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=148102