Raparperi hilloke

Pilko raparperit.

Lisää kattilaan raparperi, vesi ja sokeri.

Keitä hiljaisella lämmöllä kunnes sokeri sulaa ja raparperit pehmenevät.

Käytä vanilja jogurtin tai maustamattoman jogurtin tai rahkan lisäkkeenä.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 66 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Raparperi 4000g1347kcal27.6g220g4g56g
Sokeri1060g4304kcal0g1058.9g0g0g
Vesi180g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10480g11302kcal55.2g2557.8g8g112g
Valittu annoskoko5240g5651kcal27.6g1278.9g4g56g
Annoskoko puolitettuna2620g2825kcal13.8g639.5g2g28g
Arvot/100g100g108kcal0.5g24.4g0.1g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=183878