Lihamureke (karppi)

Silppua sipuli ja sekoita jauhelihaan.

Lisää kermaviili, kaurahiutaleet, kananmuna ja tomaattipyree.

Sekoita tasaiseksi, mausta suolalla ja pippurilla.

Laita murekemassa uuninkestävään vuokaan ja paista 225 asteisessa uunissa 50 minuutin ajan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 262 grammaa

Benja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)500g135kcal6.5g24g1g8.5g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha3000g4980kcal570g0g300g0g
Kermaviili, rasvaa 10-12% 1000g1323kcal26.3g32g120g0g
Kananmuna kuorineen punnittu340g428kcal37.4g1g30.6g0g
Tomaattipyree, Pirkka150g123kcal5.1g28.5g1.5g1.5g
Suola, annos 3g25g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 25g70kcal2.7g9.6g0.8g6.6g
Kaurahiutale 200g748kcal29g114g14.6g20g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10480g15615kcal1354g418.2g937g73.2g
Valittu annoskoko5240g7808kcal677g209.1g468.5g36.6g
Annoskoko puolitettuna2620g3904kcal338.5g104.6g234.3g18.3g
Arvot/100g100g149kcal12.9g4g8.9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=227897