Paras hernekeitto, raaka

Cashewpähkinöitä voi liottaa muutaman tunnin, jos haluaa.

Blendaa kaikki ainekset sileäksi 1tl meiramin kanssa, paitsi hiivahiutale ja oliiviöljy, joita voi ripotella valmiin annoksen päälle.

Jos käytää pakasteherneitä, voi käyttää kuumaa vettä.

Valmista keittoa voi myös varovasti lämmittää, mutta ei yli 42 asteen.

Tässä herneillä ei tarkoiteta kuivattuja herneitä.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 524 grammaa

Hetsup

Hetsup sanoi...

Erittäin herkullinen, täyttävä ja raikas! Ei muistuta kovinkaan paljon perinteistä hernekeittoa.

sunnuntai 01.12.2013 klo 13:04

AineksetMääräEnergiaPHRK
Herne 2500g1723kcal126.5g234g10g77.5g
Sipuli (kuorittu)300g81kcal3.9g14.4g0.6g5.1g
Cashewpähkinä 300g1723kcal60g56.4g139g10.5g
Mineraalisuola keskiarvo 20g0.3kcal0.1g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 2000g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 100g884kcal0g0g100g0g
Oluthiivahiutale (Oy valioravinto ab), annos 10g20g78kcal10.2g7.4g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10480g8978kcal401.4g624.4g500.8g186.2g
Valittu annoskoko5240g4489kcal200.7g312.2g250.4g93.1g
Annoskoko puolitettuna2620g2245kcal100.4g156.1g125.2g46.6g
Arvot/100g100g86kcal3.8g6g4.8g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=390928