Tattarituorepuuro

Laita kuivat ainekset kulhoon.

Lisää vesi niin, että ainekset peittyvät, mutta varovasti, ettei puurosta tule liian juoksevaa - testaamalla oppii sopivan suhteen.

Jätä turpoamaan yön yli jääkaappiin.

Laita aamulla seos blenderiin tai vetäise sauvasekottimella tasaiseksi.

Nyt seos on valmis syötäväksi, mutta melkoisen mauton.

Jäiset marjat antavat tuorepuurolle makua, joten niitä kannattaa oman maun mukaan sekoittaa puuron sekaan.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 164 grammaa

Sakaali
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tattarihiutale (Myllyn paras), annos 40g1043g3547kcal135.6g704.1g17.7g55.3g
Kurpitsansiemen, Risetti482g2716kcal86.7g202.2g173.3g0g
Seesaminsiemen, kuorineen 321g2164kcal86.3g22.1g186.2g39.5g
Saksanpähkinä 1kpl 4g (Meira), annos 4g193g1252kcal28.9g28.9g125.2g0g
Hasselpähkinä 321g2067kcal45.3g10.9g195.8g56.2g
Pellavansiemen kokonainen 161g811kcal31.8g1.6g67.2g42.4g
Auringonkukansiemen 321g1906kcal73.8g40.4g158.9g19.3g
Vesi2407g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10496g28926kcal976.8g2020.4g1848.6g425.4g
Valittu annoskoko5248g14463kcal488.4g1010.2g924.3g212.7g
Annoskoko puolitettuna2624g7232kcal244.2g505.1g462.2g106.4g
Arvot/100g100g276kcal9.3g19.2g17.6g4.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=377305