Mansikka-raparperipiirakka

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää öljy varovasti sekoittaen.

Lisää vichy seuraavaaksi ja lopuksi venhäjauho-leivinjauhe ja vainilliinisokeriseos.

Laita taikina kahdelle pellille ja ripottele päälle tasaisesti mansikka- ja raparperipalat

Reseptistä tulee n. 75 annosta ja yksi annos painaa n. 41 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, punnittu kuorineen (käsittelemätön)2032g2826kcal225.5g8.1g211.3g0g
Sokeri 720g2920kcal0g718.8g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl254g2285kcal0g0g253.9g0g
Vehnäjauho puolikarkea 550g1888kcal56.1g385.1g6.6g19.3g
Leivinjauhe 51g89kcal2.6g19.2g0g0.3g
Vanilliinisokeri (oikeat arvot) (Pirkka), annos 1.5g51g198kcal0g49.8g0g0g
Raparperi 847g285kcal5.8g46.6g0.8g11.9g
Mansikka 576g268kcal2.9g48.3g1.2g10.9g
Vichy, hiilihapotettu kivennäisvesi (Rainbow), annos 250g169g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10496g21519kcal585.8g2551.8g947.6g84.8g
Valittu annoskoko5248g10760kcal292.9g1275.9g473.8g42.4g
Annoskoko puolitettuna2624g5380kcal146.5g638g236.9g21.2g
Arvot/100g100g205kcal5.6g24.3g9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=410692