Kasvisminestrone ohran ja peston kera

Liota ohrasuurimoita 3 tuntia, valuta, keitä 25 minuuttia.

Leikkaa n. 1 cm kuutioiksi sipuli, 2 sellerin vartta, peruna ja kesäkurpitsa.

Laita kattilaan muut paitsi kesäkurpitsa.

Lisää karkeasti suikaloitu keräkaali ja kasvisliemi.

Kun keitto kiehuu, lisää kesäkurpitsa.

Laske lämpöä ja keitä 15 minuuttia välillä hämmentäen.

Mausta suolalla ja mustapippurilla.

Sekoita yleiskoneessa pestoaineet eli 15 lehteä basilikaa, 2 valkosipulin kynttä ja 8 rkl kuumaa keitinlientä.

Tee tasaista tahnaa.

Kaada pesto kattilaan ja lisää ohrasuurimot.

Sekoita, tarkista maku ja koristele tarjoiluastia lirauksella oliiviöljyä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 328 grammaa

Sampo63
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ohrasuurimo 321g1033kcal26.4g202.4g6.4g24.4g
Keräkaali, 100g401g96kcal4.8g13.6g0.8g8.4g
Kasviliemivalmiste. (Pirkka), annos 10g80g160kcal12g20g4g0g
Vesi, vesijohtovesi 2003g0kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g401g112kcal2.4g23.8g0.8g10g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka401g44kcal4.4g4.4g0.8g4g
Sipuli (kuorittu)401g108kcal5.2g19.2g0.8g6.8g
Peruna, keskikokoinen 60g401g240kcal6g52.1g0.4g3.6g
OliiviÖljy ( kylmäpuristettu Golden Star )40g361kcal0g0g40.1g0g
Kesäkurpitsa, tuore801g136kcal4.8g20g3.2g5.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10496g4582kcal132g711g114.6g125.6g
Valittu annoskoko5248g2291kcal66g355.5g57.3g62.8g
Annoskoko puolitettuna2624g1146kcal33g177.8g28.7g31.4g
Arvot/100g100g44kcal1.3g6.8g1.1g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=411389