Mustikkapiirakka (Myllyn Paras)

Vatkaa rasva ja sokeri vaahdoksi, lisää muna vatkaten.

Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää seokseen.

Taputtele taikina voidellun piirakkavuuan pohjalle (28cm).

Kaada jäiset mustikat pohjan päälle.

Sekoita täytteen aineet keskenään ja kippaa mustikoiden päälle.

Paista 175* keskitasolla n. 35min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 105 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini 60%, rainbow/pirkka/eldorado 78g418kcal0.7g0.5g46.7g0g
Kananmuna kuoreton 34g49kcal4.3g0.1g3.5g0g
Sokeri 40g161kcal0g39.7g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 30g104kcal3.1g21.3g0.4g1.1g
Kaurahiutaleet (Rainbow), annos 35g87g305kcal12.2g48.8g6g0g
Leivinjauhe 1.6g2.7kcal0.1g0.6g0g0g
Mustikka pirkka 200 g125g41kcal1.2g8g1.2g0g
Kermaviili, kevyt, vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g125g106kcal3.9g5.7g7.5g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g5g20kcal0g4.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1050g2415kcal51g259.2g130.6g2.2g
Valittu annoskoko525g1207kcal25.5g129.6g65.3g1.1g
Annoskoko puolitettuna263g604kcal12.8g64.8g32.7g0.6g
Arvot/100g100g230kcal4.9g24.7g12.4g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=396618