Feta-pinaattipiirakka

Voisulaan sekoitetaan juustoraaste ja mantelijauho, ja taikina painellaan piirakkavuoan pohjalle.

Paistetaan n. 10 min 175°C:ssa.

Sulata pinaatti ja sekoita täytteen ainekset keskenään.

Kaada täyte vuokaan ja ripottele juustoraaste pinnalle.

Paista 225 asteessa noin 20 minuuttia tai kunnes pinta on kauniin ruskea.

Ohje a la Karppi -sivustolta.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 75 grammaa

Krac
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 26g190kcal0.3g0.1g21.3g0g
Mantelijauhe (Mauste sallinen), annos 10g35g203kcal7.6g6.9g17.7g0g
Grated cheese (Linessa), annos 200g65g187kcal19.3g2.3g11.1g0g
Sofra greek style salad cheese (Saksal.), annos 100g109g298kcal21.8g1.1g24g0g
Pakastepinaatti rainbow131g26kcal4.1g0.7g1g1.7g
Kananmuna kuoreton 48g69kcal6g0.1g4.9g0g
Rasvaton maito, laktoositon maitojuoma, d-vitamiinia 1ug 87g23kcal2.9g2.7g0g0g
Valkosipuli 1.5g1.7kcal0.1g0.2g0g0g
Grated cheese light juustraaste (Linessa), annos 50g22g59kcal6.2g0.5g3.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1050g2110kcal136.6g29.2g167g3.4g
Valittu annoskoko525g1055kcal68.3g14.6g83.5g1.7g
Annoskoko puolitettuna263g528kcal34.2g7.3g41.8g0.9g
Arvot/100g100g201kcal13g2.8g15.9g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=295697