Tomaattinen jauhelihakeitto

-Paista jauhelihapannulla ilman rasvaa
-Laita keittojuurekset ja pinaatti kattilaan, lisää vettä sen verran, että juurekset peittyvät
-Kun juurekset kiehuvat lisää tomaattimurska ja paistettu jauheliha
-Lisää valkosipuli ja muita mausteita oman maun mukaan
-Anna kiehua noin 15 min

Jos haluat keitosta ruokaisamman, lisää joukkoon kourallinen pastaa :D

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 350 grammaa

Tonnikala
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keittojuurekset, apetit120g31kcal1.1g5.8g0.4g2.8g
Paistijauheliha 10%120g204kcal24g0g12g0g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g117g41kcal1.2g8g0.6g1.6g
Pinaattipakaste 150g15g2.1kcal0.3g0.1g0.1g0.2g
Valkosipuli 3g3.2kcal0.2g0.5g0g0.1g
Vesi150g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1050g563kcal53.6g28.8g26.2g9.4g
Valittu annoskoko525g281kcal26.8g14.4g13.1g4.7g
Annoskoko puolitettuna263g141kcal13.4g7.2g6.6g2.4g
Arvot/100g100g54kcal5.1g2.7g2.5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=109134