Raejuustomakaroonilaatikko

Pasta sipuli ja jauheliha.

Laita keittämätön pasta, rejuusto ja valkuaiset uuninkestävään vuokaan, lisää paistettu sipuli ja jauheliha.

Lisää litra keitettyä vettä ja mieleiset mausteet.

Sekoita kunnolla.

Anna olla uunissa 200C
noin tunnin.

Anna sen jälkeen vetäytyä kunnolla.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 420 grammaa

Hade
AineksetMääräEnergiaPHRK
Proteiinipasta, tumma, Torino78g266kcal18g41.4g2.9g4.7g
Raejuusto 0,3 hyla (Valio), annos 200g125g81kcal16.2g2.5g0.4g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha125g208kcal23.7g0g12.5g0g
Kananmunan valkuainen, keskikoko 35g33g14kcal3.2g0.1g0g0g
Vesi156g0kcal0g0g0g0g
Sipuli, kokonainen 50g7.8g2.1kcal0.1g0.4g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1050g1140kcal122.4g88.8g31.6g9.6g
Valittu annoskoko525g570kcal61.2g44.4g15.8g4.8g
Annoskoko puolitettuna263g285kcal30.6g22.2g7.9g2.4g
Arvot/100g100g109kcal11.7g8.5g3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=148930