Jauhelihapata (protskupitoinen)

1. Paista jauhelihat (kevyt 10%).

Lisää sipuli (silputtu) ja valkosipuli (murskana).

2. Keitä samalla makaroni (tumma torino protein pasta).

3. Lisää pasta joukkoon ja tomaattimurska.

4. Lisää mausteita.

Suola, pippuri, tabasco.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 350 grammaa

Pete76
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g300g510kcal57g0g30g0g
Sipuli (kuorittu)45g12kcal0.6g2.2g0.1g0.8g
Torino tumma proteiinipasta plus38g128kcal8.6g19.9g1.4g2.3g
Tomaattimurska, Polpa (Mutti parma), annos 400g139g32kcal1.9g4.7g0.6g0g
Valkosipuli 3.8g4.1kcal0.3g0.6g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1050g1371kcal136.8g54.8g64.2g6.4g
Valittu annoskoko525g686kcal68.4g27.4g32.1g3.2g
Annoskoko puolitettuna263g343kcal34.2g13.7g16.1g1.6g
Arvot/100g100g131kcal13g5.2g6.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=155426