Kikhernesalaatti

Valuta kikherneet ja kaada kulhoon.

Lisää rypsiöljy, raasta päälle parmesanjuustoa n. ruokalusikallinen ja mausta sitruunamehulla.

Sekoita ja anna maustua kylmässä pari tuntia.

Tarjoa lisukkeena kalalle tai lihalle tai salaatin osana.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 105 grammaa

Sade1980
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kikherne (Gogreen), annos 100g476g500kcal38.1g66.7g9.5g47.6g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 18g155kcal0g0g17.5g0g
Parmesanjuusto (Fiorucci), annos 10g25g97kcal8.3g0g7.1g0g
Sitruunamehu, laimentamaton6.3g1.3kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1050g1507kcal92.8g133.6g68.2g95.2g
Valittu annoskoko525g754kcal46.4g66.8g34.1g47.6g
Annoskoko puolitettuna263g377kcal23.2g33.4g17.1g23.8g
Arvot/100g100g144kcal8.8g12.7g6.5g9.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=164308