Lihapullakeitto

Keitä pienessä kattilassa makaronit kypsiksi.

Kuori ja kuutioi peruna ja porkkana ja keitä ne isommassa kattilassa kypsäksi lihaliemessä.

Lisää sekaan maissi ja paloiksi leikatut lihapullat, lisää vettä jos näyttää liian sakealta.

Lisää viimeisenä makaronit ja mausta sinapilla ja tarpeen vaatiessa suolalla.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 420 grammaa

Rusinalintu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g54g15kcal0.3g3.2g0.1g1.4g
Peruna, vanha, kuorittu 125g95kcal2.3g19.4g0.2g1.2g
Maissi, pakaste (Spar) 200g17g19kcal0.7g3.3g0.4g0g
Lihapulla 1kpl/15g63g150kcal9.4g5.9g9.4g0.4g
Makaroni, tumma 50g180kcal6.8g32.9g1.5g3g
Vesi208g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi1.7g4.7kcal0.1g0.1g0.4g0g
Turun sinappi, mieto6.7g13kcal0.3g1.9g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1050g952kcal39.8g133.4g24.8g12g
Valittu annoskoko525g476kcal19.9g66.7g12.4g6g
Annoskoko puolitettuna263g238kcal10g33.4g6.2g3g
Arvot/100g100g91kcal3.8g12.7g2.4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=180735