Janskun Juustoiset Kanapekonirullat

Sulatejuusto rintafileisiin.

Pekonia ympärille.

Kiinnitä hammasikuilla.

UUniin n.50minuutiksi käännä puolivälissä. 175astetta.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 350 grammaa

Svarjan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin rintafile300g399kcal57g2.1g18g0g
Pekoniviipaleet rainbow (Rainbow), annos 70g158g441kcal28.4g0.8g36.2g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g68g189kcal12.8g0g14.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1050g2058kcal196.4g5.8g138g0g
Valittu annoskoko525g1029kcal98.2g2.9g69g0g
Annoskoko puolitettuna263g515kcal49.1g1.5g34.5g0g
Arvot/100g100g196kcal18.7g0.6g13.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=269731