Hernekeitto, sianliha-pekoni

Liotetaan kuivia herneitä ohjeen mukaan yli yön. Ruskistetaan lihat ja kipataan herneiden sekaan kiehumaan.

Annetaan muhia matalalla lämmöllä kauan.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 840 grammaa

Krissy
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sianlihasuikale, annos 100g188g409kcal34.3g0g30.6g0g
Pekonikuutio, atria 140g pakkaus88g306kcal12.3g0.4g28g0g
Herne kuivattu250g705kcal44.8g121.3g2.5g25g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1050g2840kcal182.8g243.4g122.2g50g
Valittu annoskoko525g1420kcal91.4g121.7g61.1g25g
Annoskoko puolitettuna263g710kcal45.7g60.9g30.6g12.5g
Arvot/100g100g271kcal17.4g23.2g11.6g4.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=34161