Tomaatti-vuohenjuustokeitto

Hienonna sipuli, paprika ja valkosipuli.

Kuullota niitä öljyssä kattilan pohjalla.

Lisää yrttimausteet.

Kaada sekaan tomattimurska, paseeratut tomaatit, sokeri ja mustapippurirouhe.

Huuhdo tölkit vedellä ja kaada vesi kattilaan.

Anna kiehua miedolla lämmöllä 15 min. ja hämmentele välillä.

Lisää suola ja murentele vuohenjuusto sekaan.

Kaada ruokakerma joukkoon ja sekoita.

Ota kattila levyltä ja soseuta keitto sauvasekoittimella.

Jos keitto on liian sakeaa, lisää vettä.

Laita takaisin levylle ja anna hautua vielä 10 min. Maista ja lisää tarvittaessa suola.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 350 grammaa

Megi70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 7g62kcal0g0g7g0g
Sipuli (kuorittu)25g6.7kcal0.3g1.2g0g0.4g
Valkosipuli 2g2.2kcal0.2g0.3g0g0g
Paprika, punainen13g3.2kcal0.1g0.6g0g0.2g
Oregano, kuivattu 0.3g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Basilika, kuivattu 0.3g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Timjami 0.3g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Sokeri 1g4.1kcal0g1g0g0g
Mustapippuri 0.5g1.4kcal0.1g0.2g0g0.1g
Tomaattimurska, Polpa di Pomodoro (Campo largo (lidl)), annos 400g200g40kcal2.6g6g0.4g0g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g125g31kcal1.6g5.2g0.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 50g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g1.3g0kcal0g0g0g0g
Vuohenjuusto, petit chebra (Lidl), annos 100g50g151kcal9.5g0.1g12.5g0g
Ruokakerma hyla luomu 15% (Valio), annos 200g50g80kcal1.1g1.9g7.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1050g768kcal31g33.6g55.2g2g
Valittu annoskoko525g384kcal15.5g16.8g27.6g1g
Annoskoko puolitettuna263g192kcal7.8g8.4g13.8g0.5g
Arvot/100g100g73kcal3g3.2g5.3g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=362950