Juustosalaatti

Huuhtele ja revi jääsalaatti sopiviksi suupaloiksi.

Kuori ja paloittele päärynä.

Lämmitä paistinpannu, johon olet lisännyt oivariin ja musovado-sokerin.

Kuumenna ja paista päärynät sokerisiirapissa.

Kokoa salaatti syvälle lautaselle.

Tässä ohjeessa on käytetty stockan Italialaista maalaisgoudaa - aurinkokuivattu tomaatti.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 210 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Gouda, Pirkka125g475kcal28.7g0g37.5g0g
Cashewpähkinä 50g287kcal10g9.4g23.2g1.8g
Viinirypäle, keskiarvo, kivetön, vihreä/tumma 125g93kcal0.9g19.4g0.5g1.4g
Fariinisokeri25g102kcal0g25g0g0g
Oivariini, juokseva, rasvaseos25g180kcal0.1g0.1g20g0g
Päärynä kuorittu 125g54kcal0.4g10g0.1g4.9g
Jääsalaatti ruukussa, Pirkka50g5kcal0.6g0.4g0.1g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1050g2391kcal81.4g128.6g162.8g17.2g
Valittu annoskoko525g1196kcal40.7g64.3g81.4g8.6g
Annoskoko puolitettuna263g598kcal20.4g32.2g40.7g4.3g
Arvot/100g100g228kcal7.8g12.2g15.5g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=75597