Kalakeitto (kermainen)

Pilko kuoritut perunat, keitä ne melkein kypsiksi purjon ja kalafondin kanssa.

Lisää kala kuutioina.

Mausta kuivatulla tillillä ja valkopippurilla.

Lisää kerma.

Kuumenna kiehuvaksi ja lisää tarvittaessa suolaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 467 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi94g0kcal0g0g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g189g113kcal2.8g24.5g0.2g1.7g
Fondi fond du chef (Knorr), annos 25g9g8.4kcal0.3g0.3g0.7g0.1g
Purjoviipaleet rainbow 200g38g7.5kcal0.5g1.2g0g0g
Seiti x-tra150g120kcal25.5g1.5g1.5g0g
Voi, 1 tl, 5 g8.4g62kcal0.1g0.1g6.8g0g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g38g128kcal0.8g1.1g13.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1051g877kcal60g57.4g44.6g3.6g
Valittu annoskoko525g438kcal30g28.7g22.3g1.8g
Annoskoko puolitettuna263g219kcal15g14.4g11.2g0.9g
Arvot/100g100g83kcal5.7g5.5g4.2g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=431842