Hyydykekakku (marja-jogurtti)

Digestivekeksit ja sulatettu voi sekaisin ja painellaan vuokan (18cm) pohjalle.

Sekoitetaan rahka ja jogurtti ja marjat.

Liotetaan liivatelehdet kylmässä vedessä ja sekoitetaan puristettuna tilkkaan juuri kiehautettua vettä.

Sekoitetaan liivatevesi marjajogurttirahkaan.

Kaadetaan seos vuokaan piparipohjan päälle.

Hyydytetään muutama tunti jääkaapissa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 601 grammaa

Jonnag86
AineksetMääräEnergiaPHRK
Digestivekeksi (Lu), annos 100g96g425kcal7.3g64.5g15.4g3.9g
Voi (perinteinen meijerivoi)31g221kcal0g0g24.5g0g
Liivatelehti, gelatiini5.3g18kcal4.5g0g0g0g
Jogurtti, maustamaton A (Valio) 100 g, 1 dl66g39kcal2.5g3.3g1.6g0g
Maitorahka (Pirkka)219g144kcal26.3g8.8g0.7g0g
Vaniljakreemijauhe, annos 100g13g53kcal0.1g11.3g0.7g0g
Vadelma 61g25kcal0.6g2.5g0.5g2.3g
Mustikka metsä- 35g15kcal0.2g2.2g0.2g1.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1052g1882kcal83g185.2g87.2g14.8g
Valittu annoskoko526g941kcal41.5g92.6g43.6g7.4g
Annoskoko puolitettuna263g471kcal20.8g46.3g21.8g3.7g
Arvot/100g100g179kcal7.9g17.6g8.3g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=218475