Kana pekoni kastike

Paista kana suikaleet lähes kypsiksi tilkassa öljyä.

Leikka pekoni siivuiksi ja lisää kanojen sekaan.

Kun kanat ja pekonit ovat kypsiä, lisää ruokakerma.

Anna hautua 5 min, lisää ananaspalat hetki ennen tarjoilua.

Sopii hyvin riisin tai pastan kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 219 grammaa

Epliptica
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin fileesuikaleet, hunajamarinoitu, Saarioinen2397g3116kcal407.5g47.9g196.6g2.4g
Auringonkukkaöljy (100g)60g530kcal0g0g59.9g0g
Amerikan Pekoni filee, HK1079g1726kcal226.5g3.2g970.9g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)899g764kcal9g31.5g62.9g0g
Ananaspalat (Rainbow) ananasmehussa 227/137g821g493kcal3.3g123.2g0.8g11.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10512g13258kcal1292.6g411.6g2582.2g27.8g
Valittu annoskoko5256g6629kcal646.3g205.8g1291.1g13.9g
Annoskoko puolitettuna2628g3315kcal323.2g102.9g645.6g7g
Arvot/100g100g126kcal12.3g3.9g24.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=181672