Pannukakku (karppi)

Sekoita aineet, anna turvota.

Paista, kuten pannaria paistetaan 225 asteessa, mutta pidempään.

Tulee iso uunipellillinen.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 146 grammaa

Tekno
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maito, Kevyt3600g1656kcal115.2g172.8g54g0g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g360g2160kcal75.6g23.8g194.4g0g
Fiberhusk (Lindroos), annos 10g108g11kcal1.6g0g0.6g91.8g
Suola, annos 3g18g0kcal0g0g0g0g
Voi 180g1306kcal2.1g0.7g146.3g0g
Kananmuna kuoreton 990g1412kcal123.8g3g101.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10512g13089kcal636.6g400.6g993.6g183.6g
Valittu annoskoko5256g6545kcal318.3g200.3g496.8g91.8g
Annoskoko puolitettuna2628g3272kcal159.2g100.2g248.4g45.9g
Arvot/100g100g125kcal6.1g3.8g9.5g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=197070