PÄÄRYNÄTORTTU

Kuori päärynät, poista siemenkodat ja paloittele pieniksi palasiksi.

Levitä päärynäpalaset piirakkavuoan pohjalle.

Sekoits kuivat aineet keskenään kulhossa ja lisää niiden joukkoon munat, sulatettu ingmariini ja maito.

Kaada taikina päärynöiden päälle.

Paistetaan 200 asteessa alatasolla 30 minuuttia.

Tarjoile vanilja jäätelön tai vaniljakastikkeen kera.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 146 grammaa

Werbushka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Päärynä, punnittu kuorineen 2980g1137kcal8g209.8g2.7g102.2g
Vehnäjauho puolikarkea 587g2014kcal59.8g410.9g7g20.5g
Sokeri 384g1558kcal0g383.4g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g18g72kcal0g17.9g0g0g
Leivinjauhe 23g40kcal1.2g8.5g0g0.1g
Kananmuna kuoreton 745g1063kcal93.1g2.2g76.4g0g
Ingmariini,vähärasvaisempi (Arla), annos 10g316g1707kcal1.3g1.6g189.6g0g
Maito, Kevyt203g94kcal6.5g9.8g3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10512g15367kcal339.8g2088.2g557.4g245.6g
Valittu annoskoko5256g7684kcal169.9g1044.1g278.7g122.8g
Annoskoko puolitettuna2628g3842kcal85g522.1g139.4g61.4g
Arvot/100g100g146kcal3.2g19.9g5.3g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=285219