Punajuuri -inkiväri gazpacho keitto

Keitä punajuuret kypsäksi, anna jäähtyä ja kuori ja paloittele.

Paloittele myös sipuli ja raasta inkivääri.

Sekoita kaikki aineet sauvasekoittimella.

Tarjoa vileänä ja nokare ranskankermaa päälle.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 219 grammaa

Raija1951
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri 1797g690kcal18g124g3.6g44.9g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g749g152kcal4.5g28.5g2.2g10.5g
Valkosipuli 60g65kcal4.7g9.8g0.4g1.3g
Sipuli 329g100kcal4.1g15.8g0.7g5.6g
Inkivääri, tuore, silputtu90g72kcal1.6g16g0.7g1.8g
Piparjuuriraaste Felix30g84kcal1g4.5g6.6g0g
Punaviinietikka. (Rajamäen), annos 3g90g18kcal0g5.8g0g0g
Oliiviöljy 162g1430kcal0g0g161.7g0g
Kasvisliemikuutio 33g100kcal3.1g4.4g7.7g0.5g
Vesi1797g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g18g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 12g34kcal1.3g4.6g0.4g3.2g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 90g249kcal1.8g2.7g25.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10511g5986kcal80.2g432.2g418.4g135.6g
Valittu annoskoko5256g2993kcal40.1g216.1g209.2g67.8g
Annoskoko puolitettuna2628g1497kcal20.1g108.1g104.6g33.9g
Arvot/100g100g57kcal0.8g4.1g4g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=347284