Jauhelihakastike kidneypavuilla

Paista sipuli ja valkosipuli öljyssä, miedolla lämmöllä.

Nauti tuoksusta.

Siirrä syrjään kun sipuli on kullankeltaista.

Varo polttamasta.

Kumoa samaan pannuun jauheliha ja paista kypsäksi.

Mausta maun mukaan.

Lisää sekaan lohkotut tomaatit (tai tomaattimurska).

Anna muhia hetki.

Lisää pavut ja sipuli.

Jos käytät purkkipapuja, huuhdo liemi pois.

Voit suurustaa kastikken parilla teelusikallisella maissijauhoa.

Tarkista lopuksi suola ja maku.

Oregano sopii tähän hyvin.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 146 grammaa

Tmrtkn
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kidneypapuja suolaliemessä 1/2 prk Kypsennetty (Pirkka), annos 125g1126g1239kcal87.8g202.7g5.6g102.5g
Mustapippuri 2.3g6.3kcal0.2g0.9g0.1g0.6g
Paprikajauhe, punanen4.5g11kcal0.7g0.8g0.6g0g
Suola, annos 3g0.9g0kcal0g0g0g0g
Tomaatti 2027g462kcal11.4g69.9g6.1g28.4g
Paprika keltainen 180g54kcal1.7g9.2g0.4g3.6g
Sipuli 23g6.8kcal0.3g1.1g0g0.4g
Paistijauheliha 10%1802g3063kcal360.4g0g180.2g0g
Oliiviöljy 45g398kcal0g0g45.1g0g
Valkosipuli 45g49kcal3.6g7.3g0.3g0.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10512g10580kcal932.2g583.8g476.8g272.8g
Valittu annoskoko5256g5290kcal466.1g291.9g238.4g136.4g
Annoskoko puolitettuna2628g2645kcal233.1g146g119.2g68.2g
Arvot/100g100g101kcal8.9g5.6g4.5g2.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=70373