Kaalikeitto 10% paistijauhelihasta

1. Paista jauheliha+sipuli+valkosipuli
2. pilko kaali+porkkana kattilaan ja lisää vettä siten, että kaalit peittyvät.

3. Keitä kaaleja noin 50min (lisää liemikuutiot kun kiehuu).

4. Lisää jauheliha lopussa

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 263 grammaa

Velocity
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%80g136kcal16g0g8g0g
Sipuli (kuorittu)20g5.4kcal0.3g1g0g0.3g
Valkokaali keräkaali 200g56kcal2.4g8.1g0.4g4.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g20g5.6kcal0.1g1.2g0g0.5g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)2.2g6.2kcal0.2g0.4g0.4g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow2.6g6.8kcal0.3g0.3g0.5g0g
Valkosipuli 1.6g1.7kcal0.1g0.3g0g0g
Vesi200g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1052g434kcal38.8g22.6g18.6g10g
Valittu annoskoko526g217kcal19.4g11.3g9.3g5g
Annoskoko puolitettuna263g109kcal9.7g5.7g4.7g2.5g
Arvot/100g100g41kcal3.7g2.1g1.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=192648