JVKurmee Kani Conejo en salmorejo

Kani palasiksi.

Valkosipuli, suola, chili, paprikajauhe (saisi olla enemmänkin), etikka, öljy ja laakerinlehdet marinadiksi ja kani uimaan vuorikautta ennen paistoa.

Paisto.

Loppu valkosipuli, paprikajauhe, suola ja paistetut sisäelimet muutaman paprikanpalasen kanssa mixeriin ja lisää seus pataan.

Muutamaksi tunniksi pataan ja ryppypotut mukaan pöytään.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 421 grammaa

Jvelanto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosipuli 12g13kcal1g2g0.1g0.3g
Chili paprika punainen3.1g1.3kcal0.1g0.3g0g0g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 2.1g0kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 2.1g6.7kcal0.3g0.4g0.3g0.8g
Kani 313g509kcal66.1g0g27.2g0g
Punaviinietikka. (Rajamäen), annos 3g21g4.2kcal0g1.4g0g0g
Oliiviöljy 10g92kcal0g0g10.4g0g
Paprika punainen 42g12kcal0.4g1.9g0.2g0.8g
Rosmariini, tuore (-), annos 10g0.4g0.5kcal0g0.1g0g0.1g
Limemehu, itse puristettu (-), annos 15g3.8g0.9kcal0g0.3g0g0g
Fond du chef, beef (Knorr), annos 100g4g3.6kcal0.1g0.1g0.3g0g
Alkoholiton valkoviini ebony vale (Saksa), annos 100g29g8.8kcal0g0g0g0g
Vesi83g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1053g1305kcal136g13g77g4g
Valittu annoskoko526g653kcal68g6.5g38.5g2g
Annoskoko puolitettuna263g326kcal34g3.3g19.3g1g
Arvot/100g100g124kcal12.9g1.2g7.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=417386