Limanpapu-kirsikkatomaattitagine

Kuumenna öljy paksupohjaisessa pannussa.

Kisää sipuli, valkosipuli ja inkivääri ja kuullota seosta n. 10 min. kunnes ainekset ovat pehmenneet, mutta eivät ruskistuneet.

Lisää seokseen sahrami ja sen jälkeen kirsikkatomaatit sekä sokeri.

Kun tomaatit alkavat pehmetä, lisää valutetut pavut.

Kun seos kuumentunut kauttaaltaan, lisää oliivit, kaneli ja paprikajauhe.

Mausta suolalla ja pippurilla maun mukaan ja ripottele pinnalle silopersiljaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 234 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Papu iso valkoinen, keitetty259g751kcal57g116.6g4.1g0g
Oliiviöljy 23g202kcal0g0g22.8g0g
Sipuli (kuorittu)39g11kcal0.5g1.9g0.1g0.7g
Valkosipuli 6.8g7.3kcal0.5g1.1g0g0.1g
Inkivääri, tuore, silputtu14g11kcal0.3g2.5g0.1g0.3g
Kirsikkatomaatti, suomalainen141g28kcal0.8g5.3g0.4g2g
Intiaanisokeri (Bolivia), annos 10g4.5g16kcal0.1g4g0g0g
Oliivi keskiarvo, kivetön, öljysäilötty, vihreä/musta 34g67kcal0.5g0.6g6.8g1.5g
Sahrami (Santa maria), annos 0.5g0.3g0kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 1.1g3.6kcal0.2g0.2g0.1g0.4g
Kaneli, jauhettu, annos 2g1.1g2.9kcal0g0.9g0g0.6g
Persilja 2.8g0.8kcal0g0g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1053g2201kcal119.8g266.2g68.8g11.6g
Valittu annoskoko527g1100kcal59.9g133.1g34.4g5.8g
Annoskoko puolitettuna263g550kcal30g66.6g17.2g2.9g
Arvot/100g100g209kcal11.4g25.3g6.5g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=173903