Jauhelihatäytteiset munakoisot

Halkaise munakoisot puoliksi ja koverra sisus niin, että reunoille jää 1 cm. Sisuksen voi käyttää täytteeseen.

Sipaise öljyä munakoisojen sisälle ja paista folion alla uunissa 200 asteessa n. 30 min. Täytteeseen paista pannulla jauheliha ja sipulit, sekä lisää sitten oliivit ja tomaattimurska.

Mausteiksi mustapippuri ja suola, timjami ja ripaus kanelia.

Lisää lopuksi hunaja.

Täytä esipaistetut munakoisot ja ripottele päälle juustoraaste.

Paista vielä 15-20 min uunissa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 468 grammaa

Rauduskoivu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g141g49kcal1.4g9.1g0.7g0g
Sipuli (kuorittu)28g7.6kcal0.4g1.3g0.1g0.5g
Valkosipulimurska (Valkoliekki), annos 5g2.8g2.7kcal0.2g0.5g0g0g
Hunaja 1.1g3.7kcal0g0.9g0g0g
Nautajauheliha 15%113g231kcal20.2g0g16.9g0g
Oliiviöljy 2.2g20kcal0g0g2.2g0g
Juusto, kermajuusto, rasvaa 30 %, turunmaa/oltermanni/korsholm/masurkka 14g53kcal3.1g0g4.5g0g
Munakoiso 211g47kcal1.1g6.5g0.4g5.3g
Oliivi keskiarvo, kivetön, öljysäilötty, vihreä/musta 14g28kcal0.2g0.3g2.8g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1053g883kcal53.2g37.2g55.2g12.8g
Valittu annoskoko526g441kcal26.6g18.6g27.6g6.4g
Annoskoko puolitettuna263g221kcal13.3g9.3g13.8g3.2g
Arvot/100g100g84kcal5.1g3.5g5.2g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=456465