Jauheliha-perunalaatikko

Ruskista jauheliha ja sipuli.

Mausta jauhelihamausteella ja mustapippurirouheella.

Kiehauta lihaliemi ja lisää kolmen juuston kerma.

Kokoa vuokaan kerroksittain peruna-sipuliseos, juuressuikaleet ja jauheliha.

Lisää liemi.

Paista 200 asteessa noin 1,5 h.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 468 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juuressuikale (Pirkka), annos 280g101g25kcal1g5g0.2g2.5g
Pakastekasvissekoitus, peruna-sipulisekoitus 141g101kcal2.6g20.3g0.3g1.5g
Valio maustettu ruokakerma 3 juustoa 1 prk 2,5 dl70g84kcal2.4g2.5g7g0g
Lihaliemikuutio Maggi3.1g8.7kcal0.3g0.2g0.7g0g
Vesi84g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)14g3.8kcal0.2g0.7g0g0.2g
Jauheliha kevyt (Atria), annos 100g113g191kcal21.4g0g11.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1053g829kcal55.8g57.4g39g8.4g
Valittu annoskoko527g414kcal27.9g28.7g19.5g4.2g
Annoskoko puolitettuna263g207kcal14g14.4g9.8g2.1g
Arvot/100g100g79kcal5.3g5.5g3.7g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=75759