Kana-kasviskastike

Laita öljy kasariin.

Ruskista kanaa hetki.

Lisää suikaloidut paprikat, huuhdottu ja pilkottu purjo sekä pilkottu tomaatti.

Huuhdo kesäkurpitsa ja halkaise se pituussuunnassa kahtia ja halkaise molemmat puolikkaat vielä pituus ja leveyssuunnassa kahtia.

Vuole juustohöylällä kesäkurpitsa lastuiksi ja lisää kastikkeeseen.

Lisää tomaattimurska ja lihaliemi liuotettuna 2dl kuumaa vettä.

Lisää 1 rkl vehnäjauhoa ja sekoita.

Kypsennä noin 15 min, tai kunnes kastike on sopivan kypsää.

Lisää hienonnettu basilika sekä mustapippuria, suolaa ja paprikajauhetta maun mukaan.

Nauti riisin tai tumman pastan kera.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 351 grammaa

Nahkuri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Basilika, tuore 2.5g0.7kcal0.1g0g0g0g
Purjosipuli 13g3kcal0.2g0.3g0g0.3g
Kesäkurpitsa zucchini 100g18kcal0.6g2.5g0.4g0.7g
Paprika punainen 57g17kcal0.5g2.6g0.2g1.1g
Rypsiöljy 6.7g60kcal0g0g6.7g0g
Lihaliemikuutio extra (Maggi), annos 10g2.5g7.5kcal0.4g0.2g0.6g0g
Vesi, vesijohtovesi 50g0kcal0g0g0g0g
Tomaatti 50g11kcal0.3g1.7g0.2g0.7g
Broilerin fileesuikale, maustamaton (Rainbow), annos 300g150g143kcal30g0g1.1g0g
Tomaattimurska valkosip. (rainbow)93g37kcal1g6.7g0.5g1.3g
Vehnäjauho puolikarkea 2.5g8.6kcal0.3g1.8g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1053g610kcal66.8g31.6g19.4g8.4g
Valittu annoskoko527g305kcal33.4g15.8g9.7g4.2g
Annoskoko puolitettuna263g153kcal16.7g7.9g4.9g2.1g
Arvot/100g100g58kcal6.3g3g1.8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=185762