Rapea tonnikala-salamipizza

Sekoita veteen öljy, suolaa maun mukaan, leseseos sekä hiivaleipäjauhot pikkuhiljaa.

Tarkista että koostumus on leivinpaperille "tahmeasti levitettävää", liian kovasta taikinasta tulee peltiä.

Levitä taikina pellille leivinpaperin päälle.

Lataa bolognesekastike, juusto ja täytteet päälle ja paista uunissa 225 asteessa kunnes näyttää rapean kypsältä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 301 grammaa

Barbababa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi87g0kcal0g0g0g0g
Kuidukas lese myllynparas44g112kcal7.3g14.9g2.7g13.1g
Hiivaleipäjauho myllyn paras 1 dl87g306kcal12.2g56g2.7g4.8g
Rypsiöljy 20g174kcal0g0g19.7g0g
Dolmio Light Classico Bolognese109g40kcal1.3g8.5g0.1g0.8g
Kevyt pizzajuusto, Valio (400 g)87g249kcal27.1g0g14.9g0g
Tonnikala vedessä Pirkka (1prk).66g72kcal16.4g0g0.7g0g
Kevyt Meetvursti Salami Light (Linessa (lidl)), annos 6g11g29kcal2.3g0g2.2g0g
Hillosipulisäilyke 15g7.4kcal0.2g1.5g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1053g1979kcal133.6g161.8g86g37.8g
Valittu annoskoko527g990kcal66.8g80.9g43g18.9g
Annoskoko puolitettuna263g495kcal33.4g40.5g21.5g9.5g
Arvot/100g100g188kcal12.7g15.4g8.2g3.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=87610