Kaalikeitto 10% paistijauhelihasta

1. Paista jauheliha+sipuli+valkosipuli
2. pilko kaali+porkkana kattilaan ja lisää vettä siten, että kaalit peittyvät.

3. Keitä kaaleja noin 50min (lisää liemikuutiot kun kiehuu).

4. Lisää jauheliha lopussa

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 263 grammaa

Velocity
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%799g1359kcal159.9g0g79.9g0g
Sipuli (kuorittu)200g54kcal2.6g9.6g0.4g3.4g
Valkokaali keräkaali 1999g555kcal23.8g81.1g4g42g
Porkkana, keskikokoinen 65g200g56kcal1.2g11.9g0.4g5g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)22g62kcal2.1g4g4.2g0.1g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow26g68kcal2.6g2.6g5.2g0.4g
Valkosipuli 16g17kcal1.3g2.6g0.1g0.3g
Vesi1999g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10520g4341kcal387g223.6g188.4g102.4g
Valittu annoskoko5260g2170kcal193.5g111.8g94.2g51.2g
Annoskoko puolitettuna2630g1085kcal96.8g55.9g47.1g25.6g
Arvot/100g100g41kcal3.7g2.1g1.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=192648