Mausteinen naudanlihapata

Kuumenna rypsiöljy suuressa kasarissa ja ruskista lihanpalat.

Lisää joukkoon silputtu sipuli sekä chilipalko.

Anna hautua muutama minuutti.

Lisää sokeri, suola sekä paprikajauhe ja kirsikkatomaatit.

Hauduta boin 45 minuuttia.

Tarjoa paistetun viljaseoksen kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 263 grammaa

Sannamaria88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy 50g442kcal0g0g50g0g
Naudan Sisäpaisti2498g2747kcal549.5g2.5g74.9g0g
Sipuli (kuorittu)400g108kcal5.2g19.2g0.8g6.8g
Chili paprika punainen225g90kcal4.5g20.2g0g0g
Sokeri 25g101kcal0g25g0g0g
Suola, annos 3g40g0kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 25g80kcal3.7g4.6g3.2g9.3g
Kirsikkatomaatti, säilyke (Mutti), annos 400g1998g719kcal36g127.9g6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10520g8576kcal1197.8g398.8g269.8g32.2g
Valittu annoskoko5260g4288kcal598.9g199.4g134.9g16.1g
Annoskoko puolitettuna2630g2144kcal299.5g99.7g67.5g8.1g
Arvot/100g100g82kcal11.4g3.8g2.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=313729